От х:

Днес в x:

Конфискуваха силата на половите атлети

2400 таблетки с виагра и сходни медикаменти за повишаване на половата мощ бяха конфискувани от митничарите на Свиленград след проверка на български микробус, пътуващ от Турция за Дания. Не е ясно кои полови атлети ще са потърпевшите-българи или датчани. Водач на микробуса е бил 52-годишен български гражданин.

Шофьорът предоставил необходимите документи, но митничарите се усъмнили, че това е всичко и му спретнали пълна проверка. В нейният ход били открити фалшификати на известни марки дрехи. Иззети са 668 чифта маратонки, 100 якета и 14 тениски. Открити са и недекларирани 71 спортни горнища, 50 спортни комплекта и 173 колана на световноизвестни брандове. Измежду тях били скатани и недекларираните 2400 таблетки за половата мощ.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Митница Свиленград за квалифицирана контрабанда, която надвишава размера на 70 минимални работни заплати. По предварителни изчисления на митническите експерти стойността на задържаните стоки надхвърля 20 хил. лв.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини