От х:

Днес в x:

Made in Haskovo: На бал с трактор и файтон

Хасковската лимузина изглежда така

Оригинални, но и характерни начини за придвижване до абитуриентският си бал, показаха снощи завършващите ученици на гимназията по дървообработване и строителство "Цар Иван Асен II". Абитуриент пристигна за най-важната до сега вечер в живота си яхнал земеделски трактор. Машината бе пълно копие на онези които протестираха по границата срещу липса на земеделски субсидии. По сватбарски накичено с балони, сега возилото бе впрегнато в други несвойствени задачи.

№1 по дръзновение обаче бе двойка абитуриенти изнесли се до сборния пункт с богато изрисувана карета на местното индианско население. На капрата стоеше римлянин с каубойска шапка. Дръгливото сиво на коня правеше цветовата палитра на антуража по богата от тази на дъгата.

Спорно е дали в гимназията по дървообработване и строителство учат най-добрите ученици, но със сигурност възпитаниците на Дървото са №1 по разкрепостеност. Момчетата и момичетата показаха как се прави бал. На никого не направи и най-бегло впечатление сипещият се порой. Гората от чадъри стройно напредваше към ресторант "Фантазия", където щеше да бъде балът на живота им.

Дали заради тоалетите или просто заради щедростта на природата, но абитуриентките на гимназия „Иван Асен II” са най-хубави, бе категоричното заключение на редовните зяпачи по баловете. Въпреки дъжда, много хора бяха дошли на поредното светско събитие на Кенана. Още повече, че гимназията по дървообработване и строителство изпраща най-много абитуриенти-8 паралелки по 26 ученици. Тоест, само в хасковската строителна гимназия са 1/10 от всички абитуриенти в областта.

Армадата бъдещи строители обеща, че ще се напразнува, като за последно.

Верваме им!

Г.Христов

...или пък така
Пред алеята на Кенана имаше гора от чадъри
Настроението бе страхотно, дори и под дъжда

От 1 до 12
Дори и под дъжда, винаги има място за сексапил
Елегантно
Синьо
Червено/или розово/
Дори и зяпачите се забавляваха под дъжда
Под чадъра е весело
Походката, преди намесата на водката
Пак синьо
Много синьоо
Най-елегантната двойка
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини