От х:

Днес в x:

Феминизация в ПМГ: момичета-директорки, момчета-чистачи

Директорът Десислава Щерева/седнала, в компанията на заместничката си Женя Георгиева

Гимназистки заеха ръководните постове в хасковската математическа гимназия „Акад. Боян Петканчин“ в днешния ден на ученическо самоуправление. Директорът, заместниците, преподавателите-всички са нежни стихии в областта на математиката. За момчетата бяха отредени по-простички работи-хигиенисти, охрана и т.н. И двете страни изглеждаха много доволни от сделката.

Директорът Десислава Щерева от 11 А клас пръскаше усмивки и добро настроение в компанията на заместничката си, десетокласничката Женя Георгиева. Когато към тях се присъедини и титулярната замдиректорка Донка Маргаритова - феминизацията стана пълна. Още повече, че в директорската стая имаше и половин дузина дами от педагогическия състав и общината, които разменяха приемо-предавателни протоколи.

По класните стаи не бе по-различно. Василия Атанасова водеше часа по География на 11 Б клас. Стаята беше пълна с ученици. Отсъствали само трима и то по болест. Титулярния географ, Стефан Аврамов бе като наказано другарче в дъното на стаята. Забавата стана пълна като почна изпитване на преминат материал.

Денят на ученическото самоуправление в ПМГ е традиция от много години. Той се прави по повод 9-ти май-деня на Европа.

Г.Христов

Замдиректорът Донка Маргаритова бе доволна, че днес я отменят от административните задачи
И охрата бе доволна: Байрям осъществяваше стриктен пропускателен режим
Най-доволен бе хигиенистът
Василия водеше часа по география
Титулярният учител Стефан Афрамов наблюдаваше от дъното
Изпитване
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини