От х:

Днес в x:

Доцент преглежда натрошени в петък

Доц. Румен Кастелов отново ще се справя с нежелани последици от ортопедични интервенции

Завеждащият ортопедичните клиники към Пирогов, доцент д-р Румен Кастелов ще преглежда хасковлии ози петък. Записвания за преглед при признатият специалист се правят на тел 038/ 606 807, предупреждават от болницата. Предварителното записване е задължително условие за преглед, таксата на доцента е 40 лв.

Това е поредното идване на именитият специалист в Хасково. На всяко от предишните го чакаха десетки хасковлии. По правило с идентични диагнози-тежки счупвания и травми, лекувани-недолекувани в други болници, включително престижни клиники. Това е външният специалист, който привлича най-масирано внимание от изтерзания хасковски пациент. Оказва се, че ортопедичните проблеми са едни от най-належащите за хората от областния град.

Пациенти за преглед, но идния петък, набира и неврохирургът от София, доцент д-р Неделчо Гергелчев. Предмет на неврохирургията е лечението на тежки заболявания на мозъка-тумори, аневризми, дископатии. Досега в Хасково нямаше оперативно отделение по неврохирургия и пациентите директно търсеха спасение в университетските центрове. От месец обаче съществува отделение по неврохирургия в МБАЛ Хасково, където вече се провеждат и операции. Това ще повиши интереса към подобен род консултации от доказани специалисти, смятат от ръководството на болницата.

Записванията стават на същия телефон, таксата при доц Гергелчев е същата.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини