От х:

Днес в x:

Кметът: Смяната в ГЕРБ няма да промени отношението към мен

"Това е добре. Но не трябва да забравяме, че змията хапе най-страшно, когато умира.“ Така кметът Георги Иванов коментира свалянето на областния координатор на ГЕРБ Иван Петров, с когото имат пословична вражда. Преди два дни Петров бе заменен на поста с кмета на Димитровград Иво Димов.

„Най-страшно е, когато амбициозен човек, получи шамар. Всичко, в което ме обвиняваше Иван Петров, важи за него. Той пророкува, че до 2 години ще търся спасение в парламента. Не знаех, че спасението е там. Той е този, който се е спасил в Народното събрание. Кметуването ми също било спасение. За това ли срещу мен се водят дознания и има дела, попита риторичто Иванов.

Той е уверен, че смяната на лидера на герберите в региона няма да промени персоналното отношение към него. Но вярва, че общината ще среща все по-малко пречки в усилията си да усвоява европейски пари, както било досега.

„Надявам се, че смяната на координатора, ще бъде началото на промяната на политиката на ГЕРБ в региона“, допълни Иванов.

Той вече е разговарял с Иво Димов. Заедно са уточнявали възможността хасковската и димитровградската община да участват в общ проект.

 Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини