От х:

Днес в x:

Гогов и Милева искат Кардиологията, класирането- в понеделник

Д-р Александра Милева

Д-р Антоний Гогов и д-р Александра Милева са кандидатите за шеф на Кардиологията в хасковската многопрофилна болница, известна още и като 3-то вътрешно. Това е единственото отделение с двама кандидати за поста шеф. В момента тази длъжност се изпълнява от д-р Милева. И двамата претендента са допуснати за финалния 3-ти кръг- защита на концепция пред комисията. Сумарната оценка от трите кръга на конкурса за шеф на отделения трябва да е не по- ниска от 4.50, иначе кандидатите се декласират, дори това да означава, че отделението остава без шефове.

Вчера всички кандидати за 17-те отделения бяха привикани от изпитната комисия за да защитят концепциите си за развитие на отделенията. Това е решаващият етап, коментираха от комисията, която се състои д-р Чавдар Маринов, директор дирекция „Болнична помощ“ към министерството на Здравеопазването, д-р Георги Канзов-шеф на РЗИ София и д-р Мариян Запрянов-директор по здравните дейности в МБАЛ Хасково.

Окончателните резултати ще станат ясни в понеделник.По неофициална информация повечето от сегашните началници ще бъдат преназначени още повече, че няма конкуренти. Различно е положението само в Ортопедия, където титуляра д-р Румен Иванов е в годишен отпуск, а мястото му ще бъде заето от напусналия болницата преди много години д-р Георги Фотев.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини