От х:

Днес в x:

Хасково и Димитровград в съюз за 100 години напред

Първата брачна целувка на 11.11.2011

Хасково и Димитровград се бракосъчетаха на сакралната дата 11.11.2011-та година, в лицето на децата си Павел и Ралица. Двойката бе първа от 8-те двойки, които днес призовават магията на числата да станат гарант на брака им. Тъй като съвпадението на толкова единици става веднъж на 100 години, близките на младоженците им пожелаха да останат влюбени и женени поне за този период.

Младото семейство Текнефезови избрало единодушно датата още преди година. Иначе, не са суеверни. Павел е от Хасково, Ралица от Димитровград. Булката избрала и кумовете Красимир Делчев и Анелия Митева. По време на брачните клетви, влюбенпите не спряха да се целуват, а булката да се опитва да настъпи младоженеца. Накрая успя в с великодушното разрешение на младоженеца.

Най-различни се явиха пред олтара днес. 25 годишния Красимир Жечев се ожени за 28 годишната Василена, но по решение на зеленооблечената булка, на журналистите не бе позволено да ги снимат.

Такива претенции нямаше Българо-турско-чешкият съюз който се скрепи в хасковската ритуална. 30 годишният Мурат се завърна от Прага за да поиска ръката на избраницата си от село Войводово Ася. Заедно с него дойде и родата му от Истанбул. Иначе Мурат е роден по тези земи. Новото семейство Муратоглу ще живее в Чехия.

8-те сватби, при това в делничен ден са рекорд за последната половин година. Меракът на новобрачните е заради съвпадението на единиците. Подобно съвпадение, но на двойки ще има и на 12. 12. 2012-та година.

Г.Христов

Павел и Ралица се вричат във вечна вярност
Хасково и Димитровград-ръка за ръка към съвместното бъдеще
Мурат и Ася пресякоха половин континент за да се оженят в Хасково

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини