От х:

Днес в x:

Бисеров иска София, Лютфи – Хасково. Пиян съдия се гаври с наши хандбалистки. Преглед на печата

Данчо Бевърлито и „Водстрой” искали депото в Гарваново, пише в анонс над главата „Хасковска Марица”. Темата е водеща на втора страница. От публикацията става ясно, че 10 фирми са купили документи за прекратената обществена поръчка за концесионер на депото за битови отпадъци в Гарваново. Сред тях е и „Грийн партнърс БКС”, която пое зимното почистване на Хасково, участваше и в прекратената от съда поръчка за сметопочистване и сметоизвозване. Срокът на договора с „Титан” е изтекъл отдавна, сега фирмата чисти с анекс към него.

Скакалци опоскват 30 000 лв. за три дни, водещо заглавие на първа страница. На толкова възлизат разходите за справяне с напастта в ивайловградско и маджаровско.

Болницата иска нова апаратура за ОАРИЛ, водещо заглавие на 2-ра. От хасковската болница са изпратили в министерството списък с необходимата им апаратура.

Любимец харизва борсата, никой не я ще, друго заглавие от 2-ра. Общината е готова да предостави готово тържище срещу нула лева, но никой не го искал. Днес бостанджиите пък протестират срещу гръцкия дъмпинг.

Върхатев пое два шефски поста, пише още на страницата. Бившият шеф на отдел „Закрила на детето” е назначен за временен директор на дом „Надежда”, същевременно оглавява и новия Център за обществена подкрепа в Хасково.

Почна подписка срещу приватизацията на пощите, темата на 4 страница. Намерението за раздържавяване породи остра дискусия, мненията са противоречиви, но във всички тях има достатъчно аргументи.

Пиян съдия се гаври с наши хандбалистки, чело на спортната страница. Става дума за турнира по плажен хандбал в турския курорт Анталия, в който участва и местният клуб. Пияният турси съдия отменил чист гол на нашите, с което предизвикал истински международен скандал.

Панчо Кръцата в „Гласът на България”, акцент от 8 страница. Свелинградчанинът Панайот Панайотов ще участва в новото телевизионно реалити, пише вестникът.

„Бълкански пътешественик” на фест в Румъния, четем още на страницата. Спектакълът на Янко Митев, който спечели толкова национални и международни награди, че авторът е принуден да си поръчва по две таксита, е поканен за участие в румънския град Сибиу. Фестивалът ще е от 7 до 9 юли.

Бисеров кандидат кмет в София, Юнал Лютфи – Хасково, заглавие над главата в „Новинар юг”. Това за Лютфи вече стана известно преди време, а информацията за Бисеров била потвърдена от два независими източника.

Среден вкарва в елитна гимназия, пише „Новинар юг” във водещо заглавие на първа страница.

Ротари дари животоспасяваща апаратура на „Света Екатерина”, чело на 2-ра. Кардиологичната апаратура струва 27 000 лв.

Потрошен в катастрофа жали присъда за кражба, акцент от трета страница. Потрошеният според изданието е Милан Миланов от Димитровград, който миналия ден изскочи пред кола на кръстовището между бул. ”Димитър Благоев” и ул. „Васил Петлешков”. Той бил един от четиримата, обжалващи присъди за кражба на алуминиеви детайли от димитровградски цех за дограма.

Архондев пак национален треньор, акцент от спортната страница.

12 страница е посветена на новия парфюм на Есил Дюран, бюста на ДесиСлава и нощните снимки на миската Хюлия.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини