От х:

Днес в x:

Пожарната „запали“ полицията на футбол

Полицейските тимове не устояха на свирепите пожарникарски шутове

Отборът на пожарната мина като стихиен пожар през полицейските тимове на вътрешния турнир по футбол на структурите на МВР в областта. Добре натренираните огнеборци окупираха първо и второ място в състезанието, в което участваха 10 отбора. Първи станаха харманлийските пожарникари, пред колегите си от Хасково.

Сред победените полицейски тимове имаше и някои, загубили с унизителен резултат. Така например, отборът на БОП/Борба с организираната престъпност/ падна от хасковската пожарна служба с хандбалното 18:2. КАТ бе бит с 3:0, със същия резултат бе отнесен и ДАНС. Най-равностойно се държа икономическа полиция, отпаднала с дузпи на полуфинала.

В големия финал, хасковските пожарникари поведоха с 4:2 на харманлийските си колеги, но те се оказаха по-свежи в края на мача и обърнаха до 5:4. Купата на победителите връчи лично комисар Петьо Петров-шеф на ОД на МВР. После ги поздрави лично и шефа на областната пожарна Николай Вълчев. През целия финал, огнеборец №1 тревожно подвикваше на подопечните да внимават с о острите влизания: „Като си счупите краката, кой ще гаси?“ За негово, а и на хората облекчение, контузии нямаше.

Г.Христов

На финала бе като танц. Хасково в черно, Харманли в зелено
Хасково бележи за 4:2. После падна с 4:5
"Треньорът" на харманлици получава купата
Победители и победени, на обща снимка с купата
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини