От х:

Днес в x:

Златева чака до 15 хиляди от поредното си уволнение

В понеделник Златева ще се появи в Инспектората за своите 15 хиляди

Мариела Златева е готова психически да бъде уволнена отново, когато яви на работа в понеделник като шеф на образователния инспекторат, заяви самата тя за Haskovo.net. В началото на следващата седмица свършват болничните на дамата и тя ще се яви на законното си работно място. Още от утре пък от отпуска се връща титуляра Иван Панайотов. В понеделник ще е денят Х.

„Още като видях кашоните и ми стана ясно каква е работата. Аз-в забутана стаичка, Панайотов в отпуска“ с чувство за хумор коментира Златева за която това е 4-тото и възстановяване на работа. В случай че отново бъде уволнена, тя ще получи обезщетение-10 месеца назад със шефска заплата. Между 12 и 15 хиляди лева. „Директорите взимат по 1200-1300 лв, Панайотов-над тях. Да речем към 1500“ сметна госпожата.

От 2001-ва година пък и се води стаж като шеф на инспектората и държавен служител. На практика, при възстановяването и на работа и изплащат разликата от учителската и заплата-до шефската. И на практика-държавата плаща на двама началници на инспектората вече 10 години. „Аз съм тест за щедростта на всички правителства“ допълни Златева. При ново уволнение, тя ще обжалва в съда. И след някоя и друга година ще наблюдаваме поредния епизод от сагата „Завръщането на Мариела Златева“. Защото е решена да провери докрай, дали държавата съблюдава собствените си закони.

В понеделник е денят Х за регионалния образователен инспекторат.

Г.Христов

Иван Панайотов се върща от отпуска утре и прави двувластието официално
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини