От х:

Днес в x:

Измериха кръвното на „Опел Астра“

Майсторът се готви да измери кръвното на опела

Опитен ключар „измери кръвното“ на „Опел Астра“ тази сутрин на автомивка в Хасково. Деликатната операция се наложи, след като немското возило на Тошко Колев се самозаключи и остави собственика си отвън. Ключът обаче останал на таблото.

В патовата ситуация нямало друг изход, освен да се търси опитен ключар. Докараният светкавично на мястото майстор Деян Колев успокои собственика с думите, че „ей сега ще й измери кръвното“. Ключарят пъхна през гумените уплътнения между шофьорската врата и купето хитроумно изобретение, нещо средно между уред за измерване на кръвно налягане и апарат за всякакви безнадеждни ситуации.

Напомпвайки, майсторът успя да открехне все още заключената врата, а процепът бе достатъчен, за да пъхне вътре парче тел, универсалното българско средство за поправка и ремонти всякакви. След това вече бе детска игра да се отключи вратата.

Услугата на майстора ключар струваше 15 лева, които собственикът на капризния „Опел“ заплати охотно.

За зла участ обаче, минути след като ключарят си тръгна, „Опелът“ реши да покаже немски инат и отново се самозаключи. Ключът отново бе останал на таблото.

Майсторът на мига бе върнат обратно, за да „измери кръвното“ на автомобила за втори път. Този път услугата бе безплатна.

Собственикът Тошко Колев пък се закле, че няма да мръдне извън колата, преди да се убеди, че ключът е в ръката му.

Тодор Кръшков



Напомпване...
Ред е на универсалното българско средство за ремонт
Отключването вече е детска игра
Готово
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини