От х:

Днес в x:

Хасковлия тунингова кадилака на Бербатов

Георги Генов тунингова автомобили от три години

Хасковлията Георги Генов тунингова черния „Кадилак Ескалейд“ на Димитър Бербатов. Тоталното преобразяване на гордостта на американската автомобилна индустрия отнема шест месеца, тъй като всичко по нея е ръчна изработка. Миналата седмица Бербо прибра модифицираната си кола от авто-мото тунинг центъра, където работи 24-годишният майстор.

Автомобилното бижу вече няма нищо общо с фабричното возило от 2009 година. Двигателят е тунингован. Към него е добавен чарджър и моторът реве с 600 к.с. при заводски 402, сподели Георги Генов. Вътрешният интериор също е генерално променен. Мощната машина на голмайстора на Манчестър Юнайтед е обзаведена с плазмени монитори, плейстейшън, седлаките са тапицирани с „алкантара“. Джантите също са поръчкови.

Не мога да ви предоставя снимки, Бербо не иска да се шуми около колата, оправда невъзможността да покаже творението си Генов. Той премълча и цифрата, която е платил футболистът, за тунинга на кадилака си. Цената тръгва от 30 000 лева, таван няма, избяга конкретиката той. Таванът бил единствено въображението на собственика на колата.

Сръчният хасковлия е туниговал лъскавите возила на много известни българи. Сред вип клиентите му са футболистите Даниел Боримиров и Валери Божинов, плеймейтката Николета Лозанова, Галя от разпадналия се дует „Каризма“ и Орлин Павлов от група „Каффе“.

Георги Генов тунингова автомобили в столицата от три години. Завършил е ПМГ в Хасково. Има две дипломи от Нов български университет – по финанси и по психология. Въпреки солидното си образование, той се е посветил на своята страст-автомобилният тунинг. Шофира Алфа Ромео. Естествено, с модифициран двигател.

Христина Котларска

„Кадилак Ескалейд“
" Красавици", тунинговани от Георги Генов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини