От х:

Днес в x:

Обраха пощата в Болярово посред бял ден

Обраната служителка пред входа на пощата

Пощенският клон в хасковския квартал Болярово бе обран днес минути след 12 часа на обяд. Това станало, докато служителката Елена Йорданова отскочила до близкия хранителен магазин. Жената отсъствала по-малко от 15 минути, които обаче били достатъчни на апашите да нахлуят в пощата. Те задигнали чантата на Йорданова, в която имало пари, мобилен телефон и лични документи. Задигнати са и служебни пари, но все още не е ясно точно колко. Според служителката те са „малко“, защото успяла да раздаде пенсиите на възрастните боляровци.

На мястото пристигна екип криминалисти, както и пощенски шефове от Хасково.

Според Елена Йорданова около пощата по обяд се навъртали двама с черна кола с пловдивска регистрация. Те дори я питали дали има къщи в квартала, обявени за продаване. Питали и къде се намира канцеларията на кмета. Тя отговорила на въпросите им, но забелязала, че след разговора останали в черната кола. Затова когато се върнала от магазина и видяла металната решетка на входа открехната, разбрала, че е жертва на обир и веднага се обадила в полицията.

Към този момент огледът на местопроизшествието все още продължава.

Тодор Кръшков

Криминалисти оглеждат металната решетка

Пощата в Болярово се намира в сградата на читалището, където е и детската градина, както и канцеларията на кметския наместник
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини