От х:

Днес в x:

Ден първи: Скоба за колата на новия губернатор

Областният управител си плаща глобата, за да освободят колата

Още първия ден след като бе назначена от Министерския съвет за областен управител на Хасково, Ирена Узунова намери колата си с наказателна скоба в синята зона до районното управление на МВР. Тойотата била паркирана на ул. „Цар Калоян“ сутринта и билетчетата зад чистачките показваха, че са платени два часа престой. След изтичането им обаче на място пристигнали от общинската фирма „Паркинги и гаражи“ и закопчали колата с наказателна скоба.

„Имам да свърша сто неща днес. Отидох в полицията, защото след назначаването ми трябва да прехвърля делата, които водех като адвокат, на други колеги. Предупредих инкасатора, че може да се забавя, защото не зависи от мен. Но заварих колата със скоба“, обясни Ирена Узунова, докато чакаше да пристигнат служителите, които да освободят автомобила й.

Само на метри от арестуваната кола на губернаторката имаше още няколко, паркирани в нарушение. И трите бяха спрени на тротоара, което е забранено. След въпрос от Haskovo.net шефът на „Паркинги и гаражи“ Янко Манолов обясни, че не са ги видели. Той обаче не успя да обясни как репортерите са ги видели, а служителите му – не.

800 автомобила, задържани на наказателния паркинг на площадка „Спартак“ са били освободени пред 2010 година, без да плащат глоба, научи Haskovo.net от абсолютно достоверен източник. Според Янко Манолов откакто „Паркинги и гаражи“ са поели тази дейност, без глоба са се отървали само двама.

Тодор Кръшков

 

Автомобилът на тротоара вляво, както и другият, също на тротоара (в дъното) остават незабелязани за зоркото око на "Паркинги и гаражи". Те бяха на метри от арестуваната кола на губернаторката
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини