От х:

Днес в x:

Дебър и Любеново бият, Градина пада

Отборите на "Ботев" (Дебър) и "Марица" (Любеново) спечелиха домакинските си срещи от поредния кръг в първенството на "Б" Областната група, а тимът на "Марица" (Градина) претърпя тежко поражение с 1:5 от "Траките" (Скутаре).

Дебърци посрещнаха коравия тим на "Марица" (Милево) и спечелиха важна победа с 2:0. Първият гол падна още в началните минути на срещата и бе дело на Виктор Мишев. Домакините доминираха през целия мач и логично стигнаха до втори гол след почивката. Автор на попадението бе ветеранът Орхан Яшаров, който простреля противниковата врата с точен изстрел от 20-ина метра. Дебърският тим вкара и трети гол, но той бе отменен поради засада на Николай Георгиев - Торес. Гостите от Милево имаха едно сериозно положение през дебърската врата, но техен състезател с екзотична прическа, тип "Шлема на Темистокъл", от два метра уцели гредата, вместо седемметровата врата.

"Марица" (Любеново) спечели трета победа през пролетта и вече е само на една точка от отлепване от дъното в таблицата. Любеновци треснаха с 2:1 отбора на "Ботев" (Рогош) с попадения на Георги Демирев и Радослав Цанов.

Костадин Момчилов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини