От х:

Днес в x:

На Нова година : Кметът в Родопите, шефът на ОбС в Москва

В навечерието на новата година полюбопитствахме къде ще посрещнат 2011-та хасковските депутати, управници, шефове на държавни и културни учреждения, лекари...

Кметът Георги Иванов ще празнува със семейството си в къща в Родопите. Заместникът му Кирил Керанов ще вдигне новогодишна наздравица в дома си с приятели. В Москва ще празнува шефът на общинския съвет Делян Делчев. Той ще лети за руската столица по бизнес дела и ще празнува със свои делови партньори. За Еленския балкан с приятели отпрашва депутатът от ГЕРБ Иван Петров. Шумната компания ще се забавлява в битово заведение. Народният избранник Делян Добрев ще посрещне Новата година със съпругата си в дома на кумовете им в Хасково. След полунощ може да ги засечете в клуб „Баркод“. И областният управител Румен Данев ще остане в града. Новата година той ще посрещне в заведение, но не пожела да каже името му. Изададе само, че ще бъде с близки приятели.

Началникът на регионалния инспекторат по образование Иван Панайотов ще бъде в Пловдив. От града на тепетата е неговата съпруга. Купонът ще бъде в дома на сестра й.

Директорът на ДКТ „Иван Димов“ Боил Банов ще отвори шампанско заедно с половинката си - актрисата Николета Малчева и тяхната дъщеря в дома им в Хасково.

В ресторант „Фантазия“ заедно със съпругата си и с приятелско семейство ще пирува шефът на МБАЛ д-р Тодор Пандов. Началникът на хирургичното отделение д-р Живко Атанасов ще се поглези с приятелката си в спа хотел в Поморие.

Шефът на областната дирекция на МВР – Хасково Петьо Петров ще празнува в заведение в Хасково, но спести името му, вероятно от оперативни съображения за сигурност. Гости вкъщи ще посреща шефът на пожарната Николай Вълчев. Семейният психотерапевт Кремена Станилова също ще празнува в домашна обстановка.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини