От х:

Днес в x:

Труп на жена изплува от кладенец

Мястото където са били открити останките на Дарина

Разчлененото тяло на 38 годишна жена бе открито миналия ден в кладенец на къща в град Любимец. Полицията потвърди за случая но отказа повече подробности с мотив, че разследването продължава. По първоначални данни става дума за Дарина Братоева, която е изчезнала преди две години. Тогава за последно са я видели роднини и съседи. Официалната версия на съпруга и Благой Братоев е, че тя е била на гурбет в Испания.

През седмицата обаче тялото и, нарязано на парчета, бе открито в кладенеца на семейната им къща. Той е бил претърсен по сигнал на роднините на Дарина от гр. Каварна, които се усъмнили, че жената не се е обаждала от години. Съмнение имал и братът Димитър Братоев, който се оплаквал че от кладенеца му вони на мърша. Пред репортери, Димитър се отказа от твърденията си, но заяви, че ако се е случило ”нещо такова”, то вината е в жената, която непрекъснато ходела по мъже и не си гледала семейството.

Изчезването на Дарина съвпада с изчезването на майка и. Тялото на тъщата все още не е открито, но полицията разследва възможността за двойно убийство. Засега, пред детектора на лъжата, Благой е признал само за убийството на жена си.

Повече подробности по кървавата драма, която потресе Любимец, вижте от мястото на събитието в нашия видеорепортаж.

Г. Христов

Дарина/русата/, до нея сътругът и Благой. Давмата са били заклети фенове на ФК "Любимец"
Съседки обясняват, какво са видели да излиза от кладенеца
Братът-Димитър Братоев смята, че жената си го е търсила
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини