От х:

Днес в x:

200 данъчни ще се борят за „служител на годината“

По традиция, най-оспорвано е съревнованието в отдел "обслужване"

Местните данъчни ще се впуснат във взаимни номинации в конкурса служител на годината. Той стартира следващия понеделник и продължава до професионалният им празник на 16-ти ноември. Конкурса се провежда за 7-ми пореден път.

В надпреварата ще бъдат отличени по един служител от основните функции на администрацията - „Контрол”, „Обслужване”, „Събиране” и „Обжалване”. Отличен ще бъде и един данъчен за принос в развитието на администрацията.

Служителят на годината се избира на базата на постиженията му в работата, чрез специални критерии, като например брой обработени декларации, брой обслужени лица във връзка със здравния статус, стойност на ефективно запорирано имущество, брой издадени ревизионни актове с размер над 10 000 лева, брой извършени проверки, брой спечелени дела за 2010 г. и други. През цялата следваща седмица – от 25-ти до 29-ти октомври, служителите по места ще могат да гласуват чрез номинационни карти и така да определят своите колеги-първенци в различните функции. На по-късен етап номинираните по Офиси и Териториални дирекции ще се конкурират помежду си за голямата награда на национално ниво.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини