От х:

Днес в x:

Изхвърлят последните 4-ма борчлии от блок 42

Изнасят багажа на борчлии от общинското жилище

Последните 4 семейства, неплащали в продължение на години наем, изхвърлят днес от блок 42 в хасковския квартал „Орфей“ служители на „Общинска собственост“. Чиновниците са придружавани от униформени полицаи.

Сред изхвърлените е 51-годишният Стефан Ангелов, който не е плащал наем от 1993 година. Той дължи на общинската хазна 3424 лева. „Ще разбия вратата и пак ще вляза. Нямам друг избор“, обясни изхвърленият, баща на двама синове – на 19 и на 21 години. И той, и синовете му са безработни.

На улицата остава още семейството на Асен Иванов с дълг от 322 лв., на Андон Андонов – 765 лв., на Емил Ангелов, което пък виси с цели 2000 лева за наем.

От общината дадоха 24 часов срок на Искра Михайлова, която има 4-месечно бебе, да издължи по-голямата част от дължимите 1005 лева.

Това са последните семейства от този блок с големи задължения за наем. Останалите са започнали да погасяват части от дълга си, обясниха от „Общинска собственост". Акцията им ще продължи на ул. „Акация“, където за изхвърляне са набелязани още 3 семейства, неплащали наема си в продължение на години.

Haskovo.net

 

 

 

 

Стефан Ангелов размаха няколко двайсетачки в опит да омилостиви слижетелите

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини