От х:

Днес в x:

Длъжници на хазната се разделят с лозовите си масиви

Публичните изпълнители от НАП вадят на тезгяха лозовите масиви на трима длъжници на държавната хазна от Любимец. Насажденията се намират в местността „Чанлъка“. Лозята са обработваеми и поддържани.

Най-големият от масивите, които данъчните продават, е близо 28 декара. До него има достъп по полски път и се намира на близо 3 километра от населено място. Първоначалната му цена е 40 000 лева.

Другият масив е малко над 21 декара и е оценен на 30 000 лева. Също е в близост до полски път и до населено място.

Третото лозе е с площ 13,7 декара и се продава за 20 000 лева.

Насажденията и в трите масива са червени винени сортове мерло, създадени са през есента на 2003 година и имат изградени капкови напоявания.

Огледите за кандидат-купувачите са обявени от днес и ще продължат до 25 септември. До този момент се внася и депозита от 20% от първоначалната цена на имота и ценово предложение за закупуване. Кандидатите могат да подават документи както само за един, така и за няколко от масивите едновременно, припомнят от офиса на НАП в Хасково.

В Свиленград пък НАП продава товарен автомобил и ремарке за него. Могат да се купят заедно или поотделно. Камионът е марка МАН от 2002 година, в задоволително техническо състояние. Оценен е на 11 400 лева. Ремаркето е марка „Тирсан“, от същата година и отново в сравнително добър вид. Първоначалната му продажна цена е 6 600 лева. Огледите на двете превозни средства започват в четвъртък и продължават до 28 септември.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини