От х:

Днес в x:

Scorpions се пускат в бурна нощ из София преди прощалния концерт

Рок легендите Scorpions ще пристигнат в София ден преди последния си концерт у нас на 9 октомври на стадион Академик-Плиска (до БАН), съобщиха организаторите от АРТ БГ и Z-Rock.

Клаус Майне и компания ще кацнат с директен полет от Атина на аерогара София в късния следобед на 8 октомври, след което ще бъдат откарани с луксозни лимузини до петзвездния столичен хотел, където ще нощуват по време на престоя си.

Световноизвестната рок банда е пожелала да вечеря в луксозен ресторант в центъра на София, а по-късно да се потопи инкогнито в потайностите на нощния живот на столицата.

И докато хиляди българи са в очакване на последния концерт на Scorpions на наша земя,за да се сбогуват със своите любимци, рок радиото на България Z-Rock раздава по случай четвъртия си рожден ден невероятни подаръци, свързани със събитието. Всеки ден в специални игри по радиото могат да бъдат спечелени покани за концерта, а най-големите фенове на Scorpions ще могат да се борят за Meet and Greet пасове, даващи право на бекстейдж среща с членовете на легендарната банда буквално минути преди голямото събитие.

Броени дни преди концерта, на 4 октомври, на книжния пазар излиза автобиографията на основателя и китарист на Scorpions Рудолф Шенкер „Rock Your Life“ от издателство „Махалото“, която представлява една уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на Scorpions. Предговорът към „Rock Your Life“ е написан лично от нашумелия автор на бестселъри Паулу Коелю, а България има удоволствието да е едва първата държава, която издава книгата в превод от немски, дело на Николай Василев. Именно българската корица е на първа страница на официалния сайт на Scorpions.

Билети за последния концерт на Scorpions на 9 октомври на стадион „Академик-Плиска“ все още има и могат да бъдат закупени на касата на НДК, в разпротстранителската мрежа на Eventim и на Ticketsbg.com.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини