От х:

Днес в x:

Урочасват Дарик, колегите борят магията с почерпки

Краси Бояджиев пред странната пратка

„Народа изперка“ с тези думи колегите от Дарик Хасково с изумление показаха поредния „тотем“, поставен рано сутринта в пощенската кутия на редакцията. Там се мъдреха чифт бели детски обувчици, видимо в много добро състояние. Нишанът бе възприет с видимо притеснение от колектива - в редакцията две от репортерките са бременни.

„Изобщо не обръщахме внимание на тези „подаръчета“. От десетина дни насам в кутията заварваме плюшени играчки, дрънкалки и дреболии. Мислехме даже, че ги оставят деца. С това обаче няма как да се заиграе някакво дете“ коментира радиоводещият Красимир Бояджиев. Че става дума за съзнателно дело при това на възрастен, колегите са убедени. Програмата на радиото започва в 8 сутринта, а още от 6.30 в офиса има хора. Нещата се слагат или преди това или след 19 часа.

Както се полага на модерни хора, колегите приеха „закачката“ с усмивка, но я определиха като проява на лош вкус. А предполагаемото урочасване бе преборено с почерпки на гостите на колектива. За здравето на бъдещите майки от Дарик и техните деца.

Г.Христов

"Магията" замина на боклука
Централно разположения офис на Дарик -Хасково изключва предметите да бъдат поставени незабелязано през деня
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини