От х:

Днес в x:

Марго: Затишие пред буря

Тя участва в Сървайвър, спечели силиконови гърди от Венета Райкова, даде си името на вече спряла телевизия, появи се в „Шоуто на Слави” с няколко метра шлейф. Екзотичната блондинка бе забелязана тези дни из Хасково. 

-Приключи ли с поп фолка?
-
На този етап да. Но ще се върна. Имам планове, като стане първо на теб ще се обадя. В момента нямам с какво да се похваля. Искам истински неща. В Турция съм излизала пред 10 хиляди публика. Те хвърлят цветя по тебе, като те харесат, децата пищят и се блъскат да те пипнат, наложи се да се намесят полицаите. Като магнит съм за децата. И животните ме приемат веднага. 

- За мъжете ще кажеш ли нещо?
-
Не. Има неща, които трябва да останат между двамата. Няма какво да се приказват приказки. 

- Добре, обаче видях на едни Free Fight борби как те пипна един якичък по дупето
-
Не се пипа. Този после половин час се извинява. Нямам такива проблеми. Държа да съм център на внимание, не по този начин и го разбират бързо. 

- С какво се забавляваш?
-
Много съм добра на стрелба. Стрелям с всичко и съм точна. Във водата също се чувствам страхотно, но не плувам добре. Искам много да се науча. Готвя некои неща страхотно, крем карамел, баница. Но не ги ям, трябва да поддържам форма.

- Каза, че държиш на истинските неща
- Да. Истината винаги излиза. Имах приятелка, вече я нямам. Пазаруваме си заедно. Пробвам една дрешка и я питам как ми стои. Аз да не съм сляпа – никак не ми стои като салам съм направо, тя – супер си. Айде стига, бягай оттука.

- Поп фолка не се слави с искрени взаимоотношения
- Не мога да се оплача от поп фолка. За мен беше начин да си изкарам парите. Добре съм се справила, сама си плащам сметките. Не приемам да ме черпят, аз решавам кой ще ми е на масата. Властна съм, нещата трябва да са както за мен е добре. Това е голям проблем. 

- Какво си замислила този път?
Айде като стане. Приеми го като затишие пред буря.

Без грим и прическа
В "Шоуто на Слави"
На кастинга на "Сървайвър"
Усмивка на отличничка. Марго е завършила "Васил Левски" с 5,58

С Марго си побъбри Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини