От х:

Днес в x:

4 °C

Марго: Затишие пред буря

Тя участва в Сървайвър, спечели силиконови гърди от Венета Райкова, даде си името на вече спряла телевизия, появи се в „Шоуто на Слави” с няколко метра шлейф. Екзотичната блондинка бе забелязана тези дни из Хасково. 

-Приключи ли с поп фолка?
-
На този етап да. Но ще се върна. Имам планове, като стане първо на теб ще се обадя. В момента нямам с какво да се похваля. Искам истински неща. В Турция съм излизала пред 10 хиляди публика. Те хвърлят цветя по тебе, като те харесат, децата пищят и се блъскат да те пипнат, наложи се да се намесят полицаите. Като магнит съм за децата. И животните ме приемат веднага. 

- За мъжете ще кажеш ли нещо?
-
Не. Има неща, които трябва да останат между двамата. Няма какво да се приказват приказки. 

- Добре, обаче видях на едни Free Fight борби как те пипна един якичък по дупето
-
Не се пипа. Този после половин час се извинява. Нямам такива проблеми. Държа да съм център на внимание, не по този начин и го разбират бързо. 

- С какво се забавляваш?
-
Много съм добра на стрелба. Стрелям с всичко и съм точна. Във водата също се чувствам страхотно, но не плувам добре. Искам много да се науча. Готвя некои неща страхотно, крем карамел, баница. Но не ги ям, трябва да поддържам форма.

- Каза, че държиш на истинските неща
- Да. Истината винаги излиза. Имах приятелка, вече я нямам. Пазаруваме си заедно. Пробвам една дрешка и я питам как ми стои. Аз да не съм сляпа – никак не ми стои като салам съм направо, тя – супер си. Айде стига, бягай оттука.

- Поп фолка не се слави с искрени взаимоотношения
- Не мога да се оплача от поп фолка. За мен беше начин да си изкарам парите. Добре съм се справила, сама си плащам сметките. Не приемам да ме черпят, аз решавам кой ще ми е на масата. Властна съм, нещата трябва да са както за мен е добре. Това е голям проблем. 

- Какво си замислила този път?
Айде като стане. Приеми го като затишие пред буря.

Без грим и прическа
В "Шоуто на Слави"
На кастинга на "Сървайвър"
Усмивка на отличничка. Марго е завършила "Васил Левски" с 5,58

С Марго си побъбри Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини