От х:

Днес в x:

Марго с нов клип, подписа с Ара

Сн.: АРА Мюзик

Красивата блондинка Марго, позната от Survivor 1 по bTV, както и от конкурс на "Горещо" по Нова телевизия, подписа договор с "Ара Мюзик". 

Първата песен, с която Марго стартира под лейбъла на музикалната компания, е със заглавие "Как го искаш" - дело на Огнян Тодоров /музика и аранжимент/ и Лили Димова /текст/. Видеоклипът на "Как го искаш" вече се върти по "Фен ТВ".

Горещата хасковлийка е зодия Близнаци. Определя се като амбициозна, властна, винаги усмихната и безкомпромисна. Има щастливо детство, изпълнено с много игри, одраскани колена и счупени ръце. Oт буйно дете се превръща в прелестна госпожица. Мечтата ú е да се докаже в попфолк бранша като една от добрите и можещите изпълнителки. Занимава се с пеене години наред, като има издадени няколко видеоклипа, но е амбицирана най-добрите си музикални проекти да осъществи заедно с "Ара Мюзик", представят новото си попълнение от лейбъла. 

Най-ценното човешко качество според Марго е прямотата, мрази предателите, страхливците и лицемерите. Бори се със собствената си избухливост, която понякога идва в повече на близките ú хора. Самата тя няма страхове и поради този факт често рискува излишно, но пък вярва, че "съдбата обича смелите". 

Освен пеенето Марго има и доста други скрити таланти - пише стихотворения, рисува, занимава се и с интериорен дизайн. Луда е по шоколада и сладките неща, но се радва на прекрасни мерки и височина от 173 см. Следва девиза: "Аз знам как".

Давай, Марго. Все пак малцина знаят, че знойната блондинка от клипа е завършила "Васил Левски" като отличничка.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини