От х:

Днес в x:

Какво си облякла, Андреа?!

Този път Андреа ни изненада неприятно, много неприятно!

На церемонията по раздаване на ежегодните награди на сп. "Нов Фолк" певицата реши да се появи отново полугола, но тоалетът, който беше прикрил малко от малко напиращата й гръд, втрещи всички! Този път проблемът не беше в това, че й се виждат зърната или нещо подобно.

Просто огромният бял чаршаф и черният пешкир, който играеше ролята на някаква вратовръзка и стигаше до слабините й, наистина ни дойде в повече!

Андреа определено има страхотна фигура, женствена е и въпреки всичко всичките литри фон-дьо-тен и изкуствени мигли й стоят добре. Тя е нещо като българският вариант на Кати Прайс. И все сме готови да погледнем с добро око на уж случайните й разголвания пред публика. От край време това е рекламен трик в шоубизнеса.

Сексапилността е може би единственото изискване, за да бъдеш поп фолк звезда. А за да си успешна такава се иска много разголена плът, премрежени погледи и дълги разпилени коси. Андреа има от всичко това по много! Но този тоалет уби всичко! С няколко само думи - на нищо не приличаше. Да си уволни стилистите веднага. Очакваме певицата отново на "Нощта на сексбомбите" на 30 март и се надяваме тогава да ни впечатли толкова силно с перфектна секси визия, че да забравим за този резил с белия чаршаф.

Между другото, честити й две награди - "Успехи зад граница" и "Най-хитова певица". Тоалетът на Андреа някак успя да ни разсея от постигнатия успех в кариерата й.

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини