От х:

Днес в x:

Класираха най-големите БГ риалити каръци

Класация на 5-те най-големи риалити каръци направи в. Монитор. Това са героите, чиято звезда проблесна ярко, а после всички загубиха интерес към тях.
Първият от тях, разбира се е "Най-големият" - Иван Ангелов . Героят на тийнейджърите от участниците в "Мюзик айдъл-2" изживя своя звезден миг по време на шоуто и наистина реши, че е достатъчно сутрин да пиеш уиски, после да изръсиш всички простотии, които ти дойдат на акъла, за да си звезда. След като отпадна от шоуто заради неявяването си на концерт, Иван Ангелов имаше уникалния шанс веднага да започне свое шоу по ТV2. Но не спря с изцепките. Хората, които му дадоха този шанс, усетиха, че е неконтролируем, че рано или късно ще ги закопае с това поведение. "Айтос айдъл" отиде в историята, а Иван Ангелов пак потъна някъде.
Маргото стана национално известна с това, че получи нов бюст от предаването "Горещо" на Нова телевизия , а после се пробва и в първия "Сървайвър" на bTV, но там новата придобивка никак не й помогна. Наложи се да си стегне багажа за родината още в началото. Пробва се като фолкпевица - професия, при която гръдната обиколка е от първостепенно значение, но и там не направи кой знае какво впечатление. После пак стана медийна героиня, като взе за гадже прословутия мъж от ваната на Галена. Имаше слух, че ще прави собствена телевизия, но и това не се оказа факт.
Виолета Здравкова влезе в Къщата на VIP brother с малката си дъщеря Данайа и предизвика бурни коментари. Отношенията й с Киро Скалата, които добиха почти любовен характер, бяха една от големите интриги в шоуто. На всичко отгоре в действието се намеси бащата на детето й Трайчо Манекена. Виолета мечтаеше да има собствен дом и спечели симпатиите на много българи, които мечтаят за същото. Дори стигна до финал. След края на шоуто се върна при годеника си - известен столичен бизнесмен. Той й осигури къща, а по Гергьовден двамата се венчаха зрелищно. След няма и година се разведоха. Виолета трябваше пак да си търси дом. Тя си го купи с пари от земите на баба й и дядо й. После пак щеше да се жени, но в последния момент се отказа. "Не искам да пишете за мен, не искам да съм известна, защото съм известна", сподели тя преди време.
Естественият враг на Човека паяк е Човека чехъл. Този култов коментар на Светльо Витков от бившата група "Хиподил" в студиото на "Сървайвър" се помни повече отколкото изявите на въпросния риалити герой. На световноизвестния български катерач и каскадьор Иван Кристоф май не му върви в родината. След три петилетки емиграция в Канада Човека паяк опита да стане прочут и в България, за да извлече дивиденти от това. Мнозина прогнозираха, че на финала именно той ще е победителят, но отпадна в доста ранен етап. Закани се да съди телевизията и продуцентите, че са го представили в кофти светлина, но нищо такова не се случи. Просто изчезна от публичното пространство.
В риалитито "Островът на изкушението" любовна история на Филип със Златка Райкова стана основната сюжетна линия. Филип, който е маниак на тема големи гърди и руси коси, не можа да окаже абсолютно никаква съпротива на изкусителната и секси Златка. Филип показа доста пренебрежително и арогантно отношение към половинката си Милена. Тя го заряза веднъж завинаги, независимо, че той й оставяше й цветя в колата и я молеше да се върне. Тя направи няколко страхотни фотосесии, които показаха, че спокойно може да се мери със Златка, а той изчезна от публичното пространство.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини