От х:

Днес в x:

Търсят учители за местните училища

След продължгително прекъсване, местното образование най-после обяви свободни работни места. От 20-ти до 26-ти август в Бюрото по труда се приемат документи на учители със специалност биология и здравно образование, електротехника и електроника, и английски език, като изискването тук е завършена английска филология с втори чужд език. Само до 24-ти август се подават документи и за още две учителски места-английски език и български език с втора специалност история. Естествено всички специалисти трябва да са висшисти.

3-ма счетоводителя и 1 технически секретар са другите позиции за които се иска най-високия ценз на българското образование.

Продължава търсенето на шофьори за автобуси/ 5 броя/ и работници в строителството общо 15 броя. Търси се и ръководител на строителен обект.

В тазседмичната справка на бюрото по труда има позиции по ред любопитни професи-оператор по мелене и преработка на каучукови отпадъци, шофьор-пласьор?!, домашна прислужница, а върхът е „оператор на компютър”. Какво точно ще оперира на компютъра не е ясно. На този фон превърнатия вече във виц „оператор на биологична единици” е далеч по смислено нещо, защото става дума за овчар.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини