От х:

Днес в x:

Разпродават апартаменти на половин цена в Хасково

Андриан Каракачанов

Най-изгодните оферти на пазара на недвижимите имоти се предлагат от частни съдебни изпълнители. Това показва регистърът на публичните продажби, който е публикуван на сайта на Камарата. Това потвърди и управителят на агенция за недвижими имоти "АНДРОС 1" Андриан Каракачанов. Агенцията му посредничи при покупки на имоти от частни съдебни изпълнители.

Заради лоши ипотечните кредити банките разпродават имоти на цени до 50 процента под реалната им пазарна стойност. Апартамент на хълм Младежки на площ от 120 кв.м, с три тераси, мазе и таван, беше продаден за 68 000 лева, каза шефът на хасковската агенция. Според него реалната пазарна стойност на имота е 120 000 лева.

Тристаен апартамент на ул. "Патриарх Евтимий" с площ от 100 кв.м се предлага на начална цена от 46 416 лева, става ясно още от интернет страницата на Камарата. Друг тристаен апартамент от 78 кв.м на ул. "Изток" е с начална цена 25 842 лева.

Лошите банкови кредити тепърва ще увеличават предлаганите от частните съдебни изпълнители имоти, сигурен е Кракачанов.

1300 недвижими имота се продават от частни съдебни изпълнители в цялата страна този месец, показва още регистара на Камарата.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини