От х:

Днес в x:

Моника Радостинова е новата Мис Лято 2010

Победителката Моника Радостинова дефилира с бански костюм

Моника Радостинова се окичи с короната на Мис Лято 2010 снощи. 15-годишната ученичка от Езиковата гимназия спечели журито с перфектни мерки и артистично поведение. На второ място се класира Валентина Жекова. Маргарита Кирилова стана трета.

В летния конкурс, организиран от модна агенция FH1 в Димитровград, участваха 10 момичета. Състезанието по хубост се състоя в три кръга. В първия претендентките за титлата дефилираха с официални рокли и шикозни шапки. Вторият тур разгорещи мъжката половина от публиката-момичетата показаха прелести по бански и вееха ветрила. В третия кръг кандидатките заснеха фотосесия, като всяка от тях сама избираше визията си за снимките. Зад обектива бе фотографът Жоро Колев. Победителката в конкурса Моника Радостинова обра овациите като облече улта къса бяла манта и размаха спринцовка. В ролята на медицинска сестра пред камерата влезе и първата подгласничка - Валентина Жекова. Класираната на трето място Маргарита Кирилова избра боксовите ръкавици. Сред атрибутите, от които претендентките можеха да избират, бяха още рокля, моторна резачка и меч.

Между отделните кръгове доброто настроение поддържаха танцьорите от Стрийт Дъст, който се прочуха с впечатляващите си изпъления в шоуто "България търси таланти".

Новата Мис Лято бе коронована от миналогодишната победителка в конкурса Венера Симеонова. Моника Радостинова бе избрана и за лице на клуб "Шок", който бе домакин на надпреварата.

Христина Котларска

Моника като медицинска сестра
И с официална рокля
Валентина Жекова (отдясно)спечели второ място
Маргарита Кирилова (отдясно) се класира на трето място

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини