От х:

Днес в x:

15 °C

Емил Лещански: Аз не информирам, аз правя прогнози

Емил Лещански, астролог

-Г-н Лещански, какво ще кажете на хората, които изкараха нощта на 19 април 2009 година на открито?

- Нищо няма да кажа. Вашите общински власти казаха, че е имало две три палатки. Не ми говорете глупости. Това, което се говори - за 6, 7 степен -това не са мои думи, това са думи на журналисти.

Ако някой хвърля кал в лицето ми, това е негов проблем, не е мой. На никого не съм направил зло. За стотен път повтарям тези думи.

- Хората се изплашиха и напуснаха града.

- Не ме лъжете. Вашата областна управителка Йовчева каза, че е имало две три палатки. Това е отговорна инстанция. Който е имал работа, е напуснал града. Това са нейни думи.

В света са познати над 180 000 болести, от тях се лекуват 150. Какво ще кажете? Как се е стигнало до лечението на болестите през вековете. За да намеря максимално точно време, аз съм правил изчисления. Явно първоначалните данни не са отговаряли на истината. Щом базата данни не е вярна и изчисленията ще бъдат неверни. Това е положението.

-Чувствате ли се виновен?

- Аз да съм виновен?! Не знам защо ми задавате този въпрос.

Представете си обратния вариант. Става земетресение. Преди това хората са предупредени. Всеки ще намери начин да спаси себе си. Аз съм го направил, защото не бих искал да се получи такова нещо. Психоза не съм всявал, аз не съм институция. Ако на вас ви кажат от една банка, в която си държите парите, че е фалирала, това ще е информация. А аз правя прогнози.

-Бихте ли направили пак подобна прогноза?

- За кого да направя подобна прогноза? Вече хората не ме интересуват, защото те имат нелигитимно отношение към мен. Крият се зад общия вик, както правят и журналистите. Вашата областна управителка по това време каза, че ако някой е напуснал града, то той си е имал работа. Тя е официална институция.

- След 24.00 часа същата нощ в парк Кенана беше пълно с хора.

- Защо не го показахте. Видях една единствена снимка, която е заснета отгоре. Не ме правете на идиот. Занимавал съм се с фотография 20 години и всичко знам за нея. Не се прави така панорамна снимка. Панорамна снимка се прави, когато апаратът е хоризонтално на земята и в дълбочина. Как ще снимате отгоре една палатка?

Христина Котларска

В интервюто са ползвани въпроси и на други медии

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постигате значителен успех в дадена област, което ще ви даде увереност да продължите с по-големи амбиции. Не губите почва под краката си дори в критични моменти, а това издига авторитета ви сред всички около вас. Разширете контактите си и бъдете сигурни, че ще успеете да разрешите личен въпрос. Запознайте се с дадена ситуация, преди за изкажете мнение.
27 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се върху задачите, чието приключване предстои. Взетите решения ще са от важност за дни напред, за това е добре да сте последователни в действията си. Стартирането на нов проект ще ви обнадежди с реалната възможност да подобрите финансите си. Хубави новини.
27 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не прехвърляйте раздразнението си върху околните, щадете нервите им. Ако имате своите безпокойства се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на когото и да било. Не залитайте в мрачни мисли, а се изправете, усмихнете и заживейте по-ведро. Имате много причини да се радвате на живота си.
27 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Дава ви се шанс, който не бива да изпускате. Концентрирайте се и покажете най-доброто от себе си. Материални придобивки и свързаните с тях формалности ще променят плановете ви за деня. Семейството ви очаква решения, които бързо трябва да вземете. От тях ще зависят много неща.
27 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Съсредоточете се върху задачите си, предстои да вземете отговорни решения и следва да сте в добра кондиция. Независимо от натовареността си бъдете отзивчиви и не пренебрегвайте хората наоколо, общото настроение влияе на работоспособността ви. Следвайте разума и сърцето си, за да постигнете хармония със себе си.
27 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
27 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Емоционални преживявания, породени от нов партньор или клиент на работното ви място ще промени хода на работата ви. Във всички случаи не допускайте да навредите на доброто си име. Не налагайте идеите си, само защото позицията ви го позволява. Съмненията запазете за себе си.
27 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С повишаване на активността ви ще расте и умората, но бъдете внимателни и не допускайте недоглеждане в работата си. При работа с документи не подписвайте неща, със съдържанието на които не сте запознати достатъчно добре. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
27 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви ще бъде натоварен за това не си губете времето в безсмислени спорове и не отдавайте голямо значение на дреболиите. Не разпилявайте енергията си, а се съберете и довършете започнатото. Ничии чувства не бива да се пренебрегват, още повече на човек, който силно ви привлича. Ако сте сгрешили-поправете се.
27 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Близостта ви с човек, с когото ви свързват общи интереси в бизнеса, в културната сфера или в чисто духовен план ще ви помогне по-лесно да преодолеете възникващите затруднения днес. Но и не само заради това ще бъдете на точното място и време днес. Интуицията ви подсказва, че трябва да се действа сега, и не грешите.
27 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще имате успехи, ако сами се погрижите за себе си и не чакате друг да го направи. И друг път сте изпадали в подобна ситуация, за това няма да бъдете затруднени. Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате духовно. С артистичните си таланти ще печелите аплодисментите на публиката.
27 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате конкретни идеи за развитието на дейността си, но ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие. Засега се задоволете с нещата, които ви се налага да вършите. Действате прекалено прибързано в личен план, не смятайте че нещо ще дойде наготово. Повечето компромиси, които правите ще са само от ваша полза. Вечерта ви очаква интересно събитие.
27 ное 2020
Последни новини