От х:

Днес в x:

Откриха ученическа борса в Младежкия център

Атрактивни начини да привлекат кандидат-гимназисти намериха 16 учебни заведения от Хасково, Димитровград и Минерални бани, които участват в Панорамата на средното образование в Младежкия център.

Възпитанички на Професионалната гимназия по лека промишленост демонстрираха фризьорски умения.

За любознателните деца от гимназията по химични и хранителни технологии в Димитровград бяха донесли микроскоп, под лупите на който се видяха плесенни гъби. Чревни бактерии, микрофлора на въздуха и почвата, както и анализ на мляко можеха да видят посетителите на ученическата борса. Димитровградското училище представи и новата си паралелка след 7 клас - икономист-информатик. Нова паралелка след 7 клас-организация на хотелиерството-рекламираха и от Професионалната гимназия по туризъм.

През следващата учебна година Професионалната гимназия в Димитровград ще има клас по конструиране, моделиране и технология на облекло и тексти.

Панорамата на средното образование се организира, за да представи различните учебни заведения, възможностите за обучение и квалификация. Актуална информация за условията и сроковете за кандидатстване  учениците могат да получат във фоайето на Младежки център днес и утре.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини