От х:

Днес в x:

EVN Хасково пощаден от ДАНС

Хасковският клиентски център на EVN бе пощаден от проверяващите екипи на Държавната агенция по национална сигурност. Днес екипите на ДАНС нахлуха в клиентските центрове в 6 града от Югоизточна България, като по първоначална информация и Хасково бе сред целите на проверката. Градовете бяха посочени поименно от шефът на дружеството в България Йорг Золфелнер, на извънреден брифинг. Екипите на Агенцията са претърсили центровете на Бургас, Стара Загора, Ямбол, Кърджали, Крумовград и клиентски център „Загора“.

Пред хасковския център обаче нямаше и намек за ДАНС. Автомобилите на всички подвижни екипи на дружеството бяха върнати и строени пред сградата още в 16.30, а и в самия център почти нямаше признак за живот. Не заради ДАНС обаче, както ни обясни единствената служителка на гишета. „Не са се появявали, предполагам че е станала някаква грешка“ любезно обясни шефът на Хасковския клиентски център Атанас Хаджиев. За повече информация ни препрати към пресслужбата на EVN в Пловдив.

Оттам обясниха че спецполицаите не са извършвали обиск и не са иззели нищо от проверяваните центрове. Освен това информацията, която търсят за изпълнението на инвестиционната програма, може да бъде намерена и в Държавната комисия за енергийно и водно регулиране или в централния офис на компанията в Пловдив", посочиха от дружеството, като изразиха недоволство че са третирани от Агенцията като престъпници.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини