От х:

Днес в x:

19 °C

EVN инвестира 9 млн. лв. в Хасковско, инсталирали 1 млн. дистанционни електромери

  Областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова проведе работна среща с борда на директорите на EVN - Робърт Дик - регионален мениджър на EVN България и Калина Трифонова – член на УС на EVN България. Това съобщиха от Областна администрация в Хасково.

  Ръководството на електроразпределителното дружество представи инвестиционните проекти, реализирани през 2019 година в регион Хасково. В рамките на областта са инсталирани 1 милион дистанционни електромери. Подменени са електропроводи с ниско, средно и високо напрежение. Инвестиционната стойност на осъществените проекти в Хасковска област за 2019 г. е над 9 милиона лева, уведомят от дружеството.

  Корпоративната отговорност, която дружеството носи, бе една от темите изложени на срещата. От EVN споделиха непрекъсната връзка и комуникация, която създават със своите клиенти през инициативи като „Клиентски съвет“, “EVN при Вас“ и доброволчески труд. Областният управител адмирира техните усилия и поздрави дружеството за добрата работа, бързите реакции и подобряване качеството на услугата.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (20)

  • 1
   Ге
   ГЕРБЕР
   15 -58
   18:34, 27 ное 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Гр
    Гроб
    36 -5
    20:20, 27 ное 2019
    Въри виж в софето терминалите и приказвай пак колко се развива БГ, затова всичко живо бяга, защото има работа пари и сме яко развити, заблуден промитмозък, плащам за винетка пътища като вълни, с дупки, пенсия 209лв минимална, всичко е 6 нали гербер. Не ми се изброява още, че ще стане роман...
   • Лю
    Любимец
    28 -4
    20:57, 27 ное 2019
    Мръсен гербераст, крадливите ти кунки ще бъдат отрязани.
   • Г-
    Г-н Михайлов
    24 -3
    21:07, 27 ное 2019
    Дечев, още Кмет не си станал и взе по Нет да пишеш! Карай с баданарката,че тази четка е мънечка за Шефовете ти! Затен Догана такива ги харесва- де му се д.у.п.я.т.!
   • Ге
    Гербераст
    25 -2
    22:54, 27 ное 2019
    А моята пенсия стана хибридна . Половината отива за бензин, другата половина за електричество. Да живее Герб.
   • Ге
    ГЕРБЕР
    3 -19
    00:00, 28 ное 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Пр
    прокурор
    13 -1
    01:43, 28 ное 2019
    Мамин Делян, ти ли си ?
   • Му
    Мутристан
    3 0
    10:39, 28 ное 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=9t0gRBDwfBY Няма мрънкачи а справедливо възмутени хора от шайката която ни управлява.Дългичко е но си заслужава да го види човек.
  • 2
   Bg
   BG
   40 -1
   19:05, 27 ное 2019
   EVN трябва да се национализира. Свалят по 10 кожи при свързване, искат клиентите да им заплатят цялата инфарструктура и после остава за тях !
  • 3
   На
   наблюдател
   32 0
   19:38, 27 ное 2019
   тези тарикати кога ще престанат да събират несъбраните вземания от "мангустите" от добросъвестните клиенти под формата на перото в квитанцията "несъбрани вземания...….. еди колко си процента" МРъсни гадове, Енергото трябва да е държавна собственост.
  • 4
   Ko
   Koтето
   29 0
   19:47, 27 ное 2019
   15 месеца чакам да ми пуснат ток и още няма, взеха ми куп пари и само лъжат . Това ли са качествени услуги?
   • То
    Ток?
    13 0
    23:03, 27 ное 2019
    Минал съм по-този път, и Ви съчувствам. Когато им казах , че е така, защото са монополисти, подскочиха и ми дадоха телефон да се свържа с някакво тъпо барби дето е на заплта и не може да си напише името. Търпение!
  • 5
   Г-
   Г-н Михайлов
   25 -2
   20:27, 27 ное 2019
   Щом се касае за "лапане"- джендърите Робърт,Джон,Франк и 19 млн. ще инвестират,но задавам въпрос към Г-жа Здравкова- колко от електромерите са инсталирани в кв. Република? Ако сте Областен с достойнство и най-вече съвестна Гражданка на Хасково,ще отговорите на въплоса ми публично пред всички честни данъкоплатци. Благодаря Ви предварително!
  • 6
   Ха
   Хас Ково, Китай
   19 -1
   20:29, 27 ное 2019
   На всеки дерек да бяха сложили електромер, пак 1000000 не могат докара.
  • 7
   Гр
   градски
   23 -2
   22:22, 27 ное 2019
   Каква инвестиция е това да монтираш електромери които отчиташ дистанционно и не плащаш на хора. И това го имат за разход а не печалба.Лъжат ни безочливо и ГРОБ ги подкрепя.
  • 8
   Ка
   каунь
   7 0
   05:19, 28 ное 2019
   1 милион електромери може да са ца цяла южна България за Хасковска област са поне 10 пъти по-малко.ВиК като е държавно не ви ли взима такси за присъединяване!
  • 9
   Ха
   ХАНКО БРАТ
   9 0
   09:15, 28 ное 2019
   Робърт Дик нищо не каза за слабото напрежение по селата . Ако включиш уред от 800 В. и крушките почти изгасват .Защо нищо не казваш за това Роби,моето момче ?Нищо не казваш и че заради слабото напрежение се повреждат ел.уредите и електромерите не отчитат коректно в такъв случай.Само оправдания за уж големи влажения и съответно по-малко данъци за плащане,а милионите в Австрия.Нали Роби? Нашите политици лъжат по-добре,има много да се учиш от тях.
  • 10
   Вс
   Всевишния Кенанец
   6 0
   10:00, 28 ное 2019
   За каква модернизация говорят тези мошенници...да дойдат в Кенана да видят що за услуга предлагат! Един милион електромери...сигурно е вярно като ги сменят през 6 месеца с нови и по веригата си пълнят гушите. ЕВН = Енерго Вече Няма
  • 11
   Ra
   Raichev
   6 0
   11:12, 28 ное 2019
   Проверете по интернет сметките си от началото на годината и ги сравнете с това което сте плащали,ще бъдете доста изненадани,аз съм плащал суми по 360лв. на месец за януари а там над 120лв. сметка не видях,за мен водят двойно счетоводство и укриват данъци.
  • 12
   Ха
   хасковлия
   2 0
   23:51, 29 ное 2019
   Незнам за каква услуга говорят EVN,но постоянно има токови удари.Развалят се електроуредите.И тези нови електромери са много чувствителни отчитат даже когато свети червената лампа на телевизора.Относно управлението ми прави впечатление ,че хората не са доволни от управниците,но на избори пак ги избират.Нещо взех да се обърквам.Иначе наистина положението не е хич розово.Вдигат данъци ,такси,глоби,стоки,услуги,а с тези доходи трудно се живее и затова младите бягат за съжаление.Млади не останаха в този наш град.

  Хороскоп за 30.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  30 мар 2020
  Последни новини