От х:

Днес в x:

-4 °C

3 трупа след призовка за развод. Димитровград изпревари Хасково в икономиката. Преглед на регионалния печат

"Съпруг в развод екзекутира близки на жена си" водещо заглавие във вестник "Хасковска Марица". Гард от Димитровград застреля бащата и бабата на съпругата си, а после се самоуби. Драмата се разиграла понеделник вечерта. Убиецът написал на бележка, че взема старците на оня свят да не пречат на жена му и се развихрил със законния си пистолет "Макаров". Бележката била оставена на гърба на призовка за развод. Според съседите, двойката нямала проблеми. Според съпругата Станка, мъжът постоянно я тормозел и биел, заради гледането на двамата възрастни хора в дома им. Вероятно призовката за развод е отключила агресията му, смятат психолозите от полицията.

"Уволняват 4-ма митничари" от първа страница на вестника. Чистката на митницата в Свиленград върви с пълна сила.

"Лъвицата на Парко излезе от нелегалност". В отлично здраве, животното е било предадено на РИОСВ и фондация "4 лапи" които ще го настанят в зоопарк. Подаръкът на свиленградския бизнесмен Павлин Паришев бе търсен под дърво и камък от Еко инспекцията преди месец, но не бе открит. Сега била предадена доброволно от бизнесмен пожелал анонимност. Твърде вероятно от Паришев, който се стреснал от последствията предвидени в закона от домашно отглеждане на диви котки.

"ДАНС рови енергото" 6 града от Югоизточна България бяха проверени при акция на Агенцията в клиентските центорве на EVN. Макар и набелязан, Хасково бе пропуснат при проверката.

"Икономиката на Димитровград изпревари Хасково" -водещо заглавие на страница 2-ра. В бригадирския град реализирали 75 млн лева приходи от продажби срещу 65 млн в Хасково, съобщават от териториалното статистическо бюро.

"Смърт отложи делото на Дявола" от криминалната страница. "Пазарджии пропищяха от бивш затворник и лудия му приятел" от страница 2-ра. Двамата не само крадяли от сергиите на местния зеленчуков пазар, ами и понякога се биели пред смаяните минувачи. 55 търговци се подписали под искане до полицията да се вземат мерки.

"3 трупа след призовка за развод" заглавие над главата в "Новинар Юг" Драмата в Димитровград заема подобаващо място на криминалната трета страница. Във вестника са потърсили и децата на семейство Кръстеви. Макар и смазани от трагедията, те предполагат че развода е съсипал баща им.

"Новия ТЕЦ тръгва през 2013 година" Това обясняват от инвеститора "Финанс инженеринг" Пуснали обява във европейски вестник за изпълнител на строежа. Щяло да бъде ниско строителство, по европейски модел. С паркове градинки и подредени корпуси. Работна мощност 140 мегавата.

"Бинев с брадва в съда, пращат го на психиатър". От първа страница-снимка на Бинев как си оставя брадвата на влизане в храма на Темида. Уникално и абсурдно, наистина за психиатър.

"Астросребро за Миро и Петко" Двама възпитаници на Математическата гимназия заеха втори места на националната олимпиада по астрономия.

"Фермер чака 50 бона от спряна програма" Продължават неволите на местни животновъди по програмата "Млад Фермер". Искат ни европейски стандарти, а ни плащат 4 пъти по-малко, жалва се един от тях на страниците на вестника.

"Бизнесът откри клас и половина за винари" новите паралелки са в Ивайловград и Харманли. Те са по заявка на местни винопроизводители.

Това бе по инетресното от днешната преса.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност. Не допускайте на нищо да нарушава графика ви, тъй като това няма да се отрази добре на очакванията ви.
01 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. С повече активност и добра организация ще се адаптирате към промените, колкото и да не ги отчитате като факт. Вътрешни противоречия ще ви изправят пред необходимостта да вземете бързи решения, отнасящи се до вас самите.
01 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
01 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Новости и от личен характер ще зарадват някои от вас, особено самотните Раци. Започната връзка ще продължи дълго. Вниманието и нежността, на които се радвате ви правят по-добри.
01 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Подходете с търпение към бюрократичните неуредици и не хабете нервите си за дреболии. Замислете се за сериозни инвестиции.
01 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана. Ако целите ви са свързани с бизнеса или професионалната кариера ви очаква натоварена програма.
01 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
01 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Така ще се подготвите и по-добре за предстоящите си изяви, за които сте нетърпеливи.
01 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
01 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
01 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Внимавайте да не се разминете с една изгодна сделка. Очертава се служебно пътуване, което ще отвори шанс за служебен просперитет.
01 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Във ваш интерес е да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Начинанията, с които се захващате могат да бъдат успешни, ако смекчите тона си в отношенията с колегите и приведете в ред личните си дела. Не се разпилявайте.
01 дек 2020
Последни новини