От х:

Днес в x:

Разкопаха кучешката алея в "Кенана", EVN прибира кабелите под земята

Изображение 1 от 5

    Част от алеята за разхождане на домашни любимци в "Кенана" е разкопана заради строителни дейности. Там се изпълнява проект на EVN за цялостно подобрение на електрозахранването в района, включващо премахване на въздушните проводници на електроразпределителното дружество и вкарването им под земята.

    Строителните дейности там са започнали преди дни като при добри климатични условия трябва да приключат до края на месеца, че и по-рано, при което ще бъде гарантирана по-добра сигурност на захранването и по-малка аварийност, обясниха от EVN. От там уточниха, че разкопаването става с разрешение на община Хасково, откъдето са посочили и трасето, а дейностите се следят от геодезисти.

    Проектът е на стойност 220 000 лева. Тази година е предвидено да се трасират кабели с обща дължина 1200 метра в "Кенана", което представлява първия етап на проекта. Включено е възстановяване на настилката.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      А.
      А.В.
      11 -1
      18:14, 6 ное 2019
      Като идея добре, обаче дали там е правилното място, от тази страна на пътя няма консуматори (или предстои застрояване?), за да се закара тока до къщите ще трябва да се прокопае платното. 7 гърбици + стотина канафки и пътя ще стане неизползваем.
      • Гр
        Гроб
        15 -1
        19:16, 6 ное 2019
        Мисъл всяка тука оставете. Ще копаем и зариваме ако трябва, само да има работа, работа, работа.
    • 2
      Jo
      John
      6 -4
      09:14, 7 ное 2019
      да я напълнят с кучета преди да заравят!
      • ..
        ...
        1 0
        17:44, 7 ное 2019
        Легни ти бе кандидат

    Случаен виц

    Последни новини