От х:

Днес в x:

20 млади колоездачи показаха майсторски умения в управлението на велосипед

   Състезание по майсторско управление на велосипед се проведе в Димитровград. То се състоя на спортната площадка на Профилирана езикова гимназия „Д-р Иван Богоров”. В него се включиха 20 деца и младежи от 8 до 19-годишна възраст.

  Надпреварата се организира за четвърта поредна година от ръководството на  Профилирана езикова гимназия „Д-р Иван Богоров” . То е под надслов „С велосипед и ролери за здраве“.

   Състезанието се провежда в няколко кръга. В първи етап участниците трябваше да премерят теоретични знания във викторината „Ние сме грамотни участници в движението“. След това започна и дисциплината „Майсторско управление на велосипед и тротинетки“ по изградено трасе, сигнализирано със съответните пътни знаци, включващо пет елемента с различна степен на трудност

  Третата дисциплина включваше колоездене свободен стил, по предварително обезопасен маршрут, със съдействието на КАТ – Димитровград.

  Тази година в състезнието имаше и демонстраця от доброволци на БМЧК за оказване на първа помощ на пострадали при инциденти и ПТП

  Награждаването на участниците ще се състои в следващите дни.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини