От х:

Днес в x:

Митко Чакалов е новият директор на пожарната в Хасково, Николай Вълчев излиза в пенсия

    Старши комисар Митко Чакалов пое Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Досегашният началник старши комисар Николай Вълчев навършва 60 години и излиза в заслужена пенсия. Колегите му пожелаха здраве и късмет, и благодариха за съвместната им работа.

    Новият директор старши комисар Митко Чакалов бе представен пред състава на пожарната в Хасково от главен комисар Александър Джартов – директор на Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. На събитието присъстваха бившият директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Николай Николов, директорите на противопожарните служби на Кърджали и Стара Загора.

    Чакалов е завършил факултета по „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Академията на МВР. От 2002 г. работи в пожарната. Преминал е през инструктор, началник група „Пожарогасене” и от 2012 г. е началник на районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Хасково. Роден е през 1978 г.

    След 36 години служба доскорошният директор Николай Вълчев се пенсионира и излиза в заслужена почивка. Той бе ръководител на дирекцията 22 години. За добрата си самоотвержена работа в пожарогасителната и спасителна дейност е получавал множество награди и бе утвърден като компетентен ръководител с авторитет.

    По време на церемонията старши комисар Вълчев бе отличен с плакет и много добри думи от главен комисар Джартов. За дългогодишната им служба и приятелство говори Николай Николов, завършвайки с думите „Горд съм, че съм бил в огъня с теб и с твоя екип” и пожела на новия директор да служи докато е полезен и положително оценен.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Бъ
      бъзз
      31 -2
      13:04, 23 май 2024
      Хасково Нет, Вълчев е пенсионер от осем години и няма как сега да е излязъл в пенсия!
      • Ка
        Кауня
        2 -1
        19:13, 23 май 2024
        От трън че на глог- тоя пък колко бакшиш е взел за да си мълчи и прави на сляп срещу жалбите за автомобили на новоизлюпени първенюта с АГУ в подземните гаражи! Но тя мечката щом играе в комшиите и у дома ще дойде
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини