От х:

Днес в x:

Георги Иванов е водач на листата на „Синя България“ с кандидати за общински съветници

  Коалиция „Синя България“ регистри листа с кандидати за общински съветници в Хасково за предстоящите избори на 23 юни.

  Водач е Георги Иванов, който беше кмет на Хасково за четири мандата. Следват Светослава Стоянова, която има опит в местния парламент, бившата шефка на РИОСВ-Хасково Тонка Атанасова и хореографът Милена Налбантова.

  Кандидатите в списъка са 14. „Листата този път е в по-малък формат. Стремяхме се в нея да има повече експертиза, повече хора, които да бъдат полезни именно в Общинския съвет. На този етап искаме да бъдем полезни в управлението на общината с експертизата, която ще представим като общински съветници“, каза Тонка Атанасова.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Же
   Жеко
   20 -10
   17:16, 21 май 2024
   Нула съветника ще имате в Общ.Съвет...
  • 2
   Bl
   Blessings
   17 -10
   17:39, 21 май 2024
   Дайте снимка на козела , че скоро не се е показвал пред обществото
  • 3
   Ек
   Експертизата
   8 -10
   17:59, 21 май 2024
   Каква експертиза ще представите,най вероятно ще представите независима експертиза на глупостите който изричате. Недей-те се излага така,уж сте хора образовани,а в стремежа си да се правите на по атрактивни и интересни,за да впечатлите гласоподавателя да гласува за вас и да влезнете в Общинския съвет на град Хасково,говорите пълни глупости и ставате смешни в очите на тези който осъзнават какви глупости изричате.
  • 4
   Го
   Гонзо
   10 -6
   06:33, 22 май 2024
   На Иванов първо да изяснят какви ги надроби предните мандати като кмет!
   Покри реката без никакво право и сега се молим да няма сериозен дъжд. Сума ти хора му брояха пари, че да изтипоса хотел (пред ,който сега се извисява плакат на Делян!!). Колко фирми изгони от града? И колко неусъществени проекти ?
  • 5
   Ни
   Николови
   3 -1
   14:16, 22 май 2024
   Тонка е точния експерт ! Експерт по купуване на имоти по черноморското крайбрежие. За получаване на пари под масата и други нелегални практики . Както и разваляне на дюни и строеж на хотели на пясъка.
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини