От х:

Днес в x:

10 хиляди долара, ако изгледаш сам боливудски филм на ужасите

Популярният индийски режисьор Рам Гопал Варма е предложил ново развлечение за любителите на силни усещания. Индиецът е предложил 500 хиляди рупии /повече от 10 хиляди долара/ на всеки, който изгледа сам новия му супернатуралистичен филм на ужасите "Phoonk 2", съобщава Ройтерс, цитирана от КРОСС.
 
Трилърът е по едноименния филм от 2008 година и разказва за историята на злия дух, който тероризира обикновено индийско семейство.

"Всеки, който твърди, че филмът няма да го уплаши, нека да дойде на едноличен сеанс в киното", е заявил пред журналисти Варма. Освен всичко в киносалона ще бъде инсталиран и датчик, който ще отчита пулса на киномана-смелчак и камера, която ще записва дали той затваря очи по време на филма или не. Но на премиера на оригиналния Phoonk е станало недоразумение - режисьорът е твърдял, че зрителите няма да издържат и ще напуснат киното следполовин час. В същото време вестниците съобщили, че 30-годишният индиец Павин Понан е изкупил всичките билети за киносалона в едно от кината на Бангалор и спокойно изгледал целия филм сам. 

Според вестниците не би било лошо, ако около кината, където се прожектира трилърът, да дежури и "Бърза помощ", тъй като вече имажертви от филмите на Варма - през 2003 година по време на показването на филма му "Bhoot" зрител е починал на стола си в салона.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини