От х:

Днес в x:

14 състезатели представиха "Атлет" и Първомай в Зона Южна България

14 състезатели представиха КФВС „Атлет“ на състезанието по бадминтон Зона Южна България, което се проведе в Хасково през почивните дни.

Според треньора Илиян Кръстев всички са играли много добре, като Изабела Иванова е отстъпила в труден финал на единично, а очакванията за призово класиране на Димитър Димитров са се разбили в труден жребий.

С най-много победи е Изабела, която извоюва 1 златен и два сребърни медала и партньорката ѝ на двойки Нелия Стефанова, която освен златото на двойки, има и един бронзов медал.

При момчетата Никола Даллев , Тони Димов и Димитър Димитров са класирани между 5 и 8 място на единични. При момичета единично Изабела Иванова е втора , Нелия Стефанова трета , а между 5 и 8 място са Тея Стоянова, Ния Папазова и Магдалена Кабасанова.

При момчета двойки Никола Даллев и Тони Димов са трети .

При двойки момичета Изабела Иванова и Нелия Стефанова са първи,  втори са Ния Папазова и Тея Стоянова. Между 5-8 място  има още две първомайски двойки.

На смесени двойки Никола Даллев и Изабела Иванова са втори , а Тея Стоянова и Магдалена Кабасанова с партньори от Гълъбово са трети.

В състезанието участваха 90 бадминтонисти от 9 клуба в Южна България. Следващата събота ще е зоната за децата под 11-годишна възраст.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини