От х:

Днес в x:

Нощ на ужасите край Върбица. Пиян запали дома на майка си. Преглед на печата

Нощ на ужасите край Върбица, пише във водещо заглавие над главата „Хасковска Марица”. Стотици хора блокирани в рейсове заради ледени бабуни, пийнал шофьор затвори магистралата, допълва изданието. Темата е разработена на цялата 4 страница.

Пропуснаха да почистят центъра, пише в другия акцент на първа страница. 10-сантиметров лед и огромни преспи в центъра на Хасково.

18 млн. лв. бюджет на Свиленград, пише в акцента на втора страница. Финансовата рамка на общината бе обсъждана вчера публично в граничния град.

В Атака мръзнат, нямат пари за ток, пише още на страницата. Бившият им коалиционен партньор БСП обаче се радва на комфорт с климатик в офиса си, осигурен от третия партньор – ДПС.

Пиян пали дома на майка си, пожарната закъса в снега, пише в акцента на трета страница. 56-годишният Сали Емин заспал, забравяйки да загаси фаса си и белята станала. Горялата къща е е на една от последните улици до водната кула и достъпът до нея бил невъзможен.

БТК разпродава всичко, пише във водещ материал на първа страница „Новинар юг”. Преимунаваната на Виваком компания продавала имотите си в Хасково.

Керанов огелпи чистенето, твърди в заглавие над главата изданието. Заместник кметът Кирил Керанов е виновен за състоянието на улиците в града, заявява вестникът. Трябвало да се започне с чистенето на снега още преди да е натрупал. В подкрепа на тезата си изданието отделя цялата 7 страница, за да поясни как се прави това по света.

От утре пътищата като стъкло, предупреждава от първа страница „Новинар юг”. Очаква се утре сутрин да осъмнем в нова ледена прегръдка заради очакваните днес нови валежи.

Пожарна спаси 35 от измръзване, пише в акцента на 3 страница. Става дума за закъсали в рейс пътници. Шофьорът сбъркал пътя по обиколния маршрут и забил към димитровградските села.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини