От х:

Днес в x:

Задържаха дрогиран водач на такси с клиенти в Хасково

Четирима нарушители на пътя са задържани в Хасковска област през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Таксиметров водач е задържан да шофира с дрога в Хасково. Вчера на улица „Одрин“ криминалисти са спрели такси „Дачия“, шофиран от 37-годишен от града, докато бил с клиенти. В хода на контрола таксиметровият шофьор е тестван за наркотици като пробата му е отчела наличие на амфетамин и кокаин. Мъжът се е съгласил с показанията на уреда и е отказал кръвна проба. Образувано е бързо производство.

В ареста на Хасково са били и още двама водачи, нарушили пътния закон. Мъже на 50 г. и 53 г. са заловени да управляват колите си след употреба на 1,32 и 1,27 промила алкохол.

Последното производство за денонощието е срещу 25-годишен от Гълъбово, хванат да се движи с БМВ по улиците на Симеоновград с наличие на метамфетамин.

Мъж от Димитровград е арестуван за държане на дрога. Снощи в 22:30 часа полицаи от управлението са проверили 44-годишния и в дрехите му са открили 8 грама метамфетамин. Последвала е проверка в жилището му на улица „Беласица“, където са намерени още 11 грама амфетамин и 2 електронни везни. Вида на дрогата е потвърден с полеви наркотест. Тя е предадена с протокол на разследващите по образуваното досъдебно производство, мъжът е задържан до 24 часа. В Симеоновград също е заловен мъж, държал наркотик. Полицаите са проверили 33-годишен от Гълъбово, в чийто дрехи са открили грам бяло кристално вещество.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    6 -2
    13:55, 16 яну 2024
    Таксиджиите постоянно заглеждат момичетата ! Веднъж пътувам с такси и минава една мадама с къса пола и боса по сандали и шофьора вика гледай колко е секси !
  • 2
    Ня
    Някой
    5 -5
    19:41, 16 яну 2024
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини