От х:

Днес в x:

Ученици от ФСГ с награди, сертификати и грамоти от състезания и национални олимпиади

  Ученици от Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“ в Хасково получиха много награди, сертификати и грамоти от участия в университетски състезания и национални олимпиади, проведени в рамките на 2 месеца. Отличените са възпитаници на 5 паралелки – 11Б, 11Г, 11Д, 12А и 12 Б клас.

  Някои от тях вече са приети за студенти със специалност счетоводство – 8 във Варна и един в УНСС в София.

  На проведения от Националния статистически институт конкурс за статистическо есе бяха отличени Ева Киркова и Кирил Демирев.

  Софийският университет организира конкурс за есе на тема „Непознатият Азербайджан“, в който Ева Киркова бе класирана на второ място, а Седеф Мустафа получи поощрителна награда.

  На националната ученическа олимпиада по „Митнически контрол“ към Свищовската академия „Димитър А. Цанов“ участваха 21 ученици. Всички те получиха сертификати, с които могат да кандидатстват в академията, а Ева Киркова получи и грамота за креативност.

  От Варненския икономически университет бяха проведени две национални олимпиади. За писане на есе на тема „Търговията в XXI век – настояще и бъдеще“, Седеф Мустафа получи най-много точки. Бяха отличени ученичките Таня Тянкова и Езги Хасан.

  На олимпиадата по счетоводство отличия заслужиха Ева Киркова, Седеф Мустафа, близнаците Филип и Кеворк Зобуян, Преслава Кръстева, Владимир Джованов, Ирем Байрам и Борислав Джамбазов.

  На най-скоро провелото се национално състезание по счетоводство и финанси към УНСС, Севги Ангелова се справи отлично и е приета в университета, каза учителят по счетоводство Гергана Ангелова.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини