От х:

Днес в x:

Британска тв водеща се оттегли дни след предполагаемия заговор за нейното отвличане и убийство

Холи Уилоуби, една от най-известните британски телевизионни личности, обяви във вторник, че се оттегля от ролята си на водещ в дневното предаване „Тази сутрин“ на телевизия ITV, дни след като мъж беше обвинен във връзка с предполагаем заговор за нейното отвличане и убийство, съобщи АП.

Уилоуби, която от четвъртък миналата седмица е извън ефир заради опасенията за сигурността й, каза в Инстаграм, че се оттегля като водеща на „Тази сутрин“ след 14 години. Предаването включва смесица от интервюта със знаменитости и новини от света на развлеченията и дискусии за текущи събития.

„Днес съобщих на ITV, че след 14 години няма да се върна в „Тази сутрин“, каза 42-годишната Уилоуби. „За съжаление сега чувствам, че трябва да взема това решение за себе си и за своето семейство.“

ITV похвали Уилоуби и каза, че очаква с нетърпение да работи отново с нея в бъдеще.

„Холи донесе своята уникална топлина, енергия, хумор и забавление в едно от най-популярните дневни предавания в страната и тя ще липсва много на всички в програмата“, каза Кевин Лайго, управляващият директор по медии и развлечения в ITV.

Миналия петък стана ясно, че Гавин Плъм – 36-годишен служител по сигурността на търговски център, е бил арестуван за предполагаемия заговор. Плъм трябва да се яви на изслушване в Челмсфордския кралски съд на 3 ноември.

Бившият съ-водещ на Уилоуби Филип Скофийлд напусна шоуто по-рано тази година, след като призна, че има романтична връзка с по-млад бивш колега.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини