От х:

Днес в x:

Емблематична прическа на Памела Андерсън от 90-те е хит сред младите

Емблематична прическа на Памела Андерсън от 90-те стана хит сред младото, известно като Z поколение. Благодарение на сериала „Пам и Томи“ на телевизия Hulu визията на Пам отпреди 20-30 години си проправя път към бъдещето и то доста успешно.

Въпросното ново поколение като цяло си пада по всичко, което смята за ретро и особено много харесва визията от 90-те години. Така че характерният външен вид на звездата от сериала „Спасители на плажа“ и по-специално нейният разрошен, небрежен кок, отново е модерен.

Наречена „#Pamcore“ в TikTok, естетиката на Андерсън от края на миналото хилядолетие изглежда дори оказва влияние върху съвременните рокендрол двойки, включително Machine Gun Kelly и Меган Фокс, както и Травис Баркър и Кортни Кардашян.

Фризьорът на сериала „Пам и Томи“, който превърна 32-годишната актриса Лили Джеймс в истинско копие на Пам, обяснява че за вдигането на косата за тази прическа е използвал велкро ролка, маша и я е завил на френски кок.

„Накъдрях цялата коса на редуващи се участъци и я напръсках с лак за коса“, обяснява той процеса си с Джеймс. „След това усуках цялата коса в френски миникок, който поставих високо и стегнато на главата, позволявайки на къдриците да се спускат каскадно за максимален обем. Закрепих кока с фиби.“

Велкро ролката е използвана за обем на бретона, а някои от спуснатите кичури са накъдрени и тупирани в корена допълнително. За емблематичната вдигната коса на Пам коафьорът добавя: „Това е силует, който е преоткриван по много начини с течение на времето. Влиятелните модни моменти в историята винаги в крайна сметка вдъхновяват по-младите поколения“.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини