От х:

Днес в x:

Николай Ставрев: Борим се за един чист и модерен град, за по-добро бъдеще за нас и нашите деца

    Среща с граждани проведе независимият кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев, издигнат от Инициативен комитет.

    Пред насъбралите се симпатизанти пред хасковския театър, Николай Ставрев заяви: „Когато един човек има възможност да управлява, да поведе хора след себе си с една обща цел, това е нещо изключително важно, когато тази цел е по-доброто бъдеще на Хасково. Ние сме хората, които отговаряме за това бъдеще, защото го държим в ръцете си. Ние заедно на 29 октомври, отивайки да гласуваме всички с бюлетина №69, ние ще гласуваме за един чист и модерен град, с една страхотна инфраструктура, за град, развиващ се благоприятно за нашето бъдеще, за бъдещето на нашите деца и за добруването на нашите родители“.

    Подчерта, че според Нумерологията, числото 69 е символ на семейството, на свободата, хармонията и идеализма. „Това са и нашите добродетели - на всички нас“, заяви Николай Ставрев, посочвайки кандидатите за общински съветници от подкрепящите го партии и коалиции - „БСП за България“, „България за региони“, „Ние идваме“ („Спаси Хасково“), „Продължаваме промяната - Демократична България“ и „Български възход“.

    Николай Ставрев заяви, че в предизборната си кампания ще наблегне на линия си контакт с хората, за да чуе техните проблеми и заедно да търсят решението им, с цел гражданите да се чувстват комфортно, живеейки в Хасково и в 36-те села в общината.

    По-късно той поведе подход под надслов „За по-добро бъдеще за Хасково“, който стигна до паметника на Капитан Петко войвода, отдавайки почит на българския революционер и войвода, борил се за свободата на България.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини