От х:

Днес в x:

20 годишен влетя с камион в жилищен комплекс на Кърджалийска

Шокирания Марин оглежда за пореден път возилото

20 годишния Марин Гогов Младенов от хасковското село Горно Войводино зрелищно се заби с камиона си в новопостроен комплекс на завоя от Булевард „Освобождение“ към булевард Илинден. До сблъсък не се стигна след като камионът само хлътна в подстъпите си към сградата и застана почти вертикално за кеф на десетките зяпячи. Няма пострадали.

При завоя си вдясно камионът закачил бордюра, маркиращ отбивката, станал неуправляем и връхлетял сградата, разказва стреснатия шофьор. Той изглеждаше по-скоро облекчен, че на тротоара по това време нямало никой, отколкото угрижен за щетите. Возилото на Марин било празно, отивал по работа в Хасково. „Не карах бързо“ защити се той, но според очевидци, камионът бил сериозно ускорен при опита за завиване. Няма употребен алкохол от водача.

По самия комплекс също няма щети. Според хората от квартала, бил на местния строителен предприемач Златко Марчев. Комплексът бил вдигнат за отрицателно време и наскоро пригоден за експлоатация. Заради това били махнати временните мантинели до тротоара. Постоянни пък все още не били сложени. „Ако беше обезопасено както трябва, сега нямаше момчето да се кахъри за колата си“, съчувстваше възрастен очевидец на произшествието.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини