От х:

Днес в x:

Отстраниха от работа служител, подкрепил насилника на 18-годишното момиче от Стара Загора

Изображение 1 от 2

    “Мини Марица-изток” отстрани от работа свой служител, обявил подкрепа за обвинения мъж, нарязал 18-годишно момиче с макетно ножче.

    Виктор Костов написа пост в профила си във Фейсбук, в който заяви: "Аз защитавам пича. Всяка лигла трябва да си знае гьола и като шава напред назад ще си яде мамуля! (бел. ред. правописът е запазен). По-късно публикацията беше изтрита. В нея Виктор също така добавя, че е готов да "убие от бой мършите, нападащи Гошката, като 400 шева щели да им се с сторят даже малко". 

    Ръководството на “Мини Марица-изток” ЕАД категорично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов относно инцидента с пострадалото момиче. Със заповед на управителя на Рудник “Трояново-север” Виктор Костов е отстранен от работа до изясняване на всички обстоятелства", обявиха от компанията.

    По информация на "24 часа" именно Виктор е 26-годишният мъж, арестуван в Стара Загора след заплахи в социалните мрежи срещу 40-годишна жена. 

    По-късно изпълнителния директор на “Мини Марица-изток” ЕАД лично се обърна към своя служител. "Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти заявявам, че се срамувам и осъждам твоята грозна позиция. Ти си срам за хилядите почтени работници и служители в “Мини Марица - изток” ЕАД. Не искам никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция", пише инж. Илза Чинкова.  

    Източник: dariknews.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Wt
      wtzz
      22 0
      07:00, 31 юли 2023
      Тия психари в затвора, край.
    • 2
      От
      Отговор
      8 0
      14:34, 31 юли 2023
      Да го пуснат да скочи от най високия комин !
      • Wt
        Wtzz
        2 0
        20:41, 31 юли 2023
        Трябва да има топки да се качи там, а той няма.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини