От х:

Днес в x:

Драма в Кърджали с шест гола и три дузпи

Арда и Черно море направиха зрелищно реми в първия кръг на efbet Лига. Срещата в Кърджали завърши 3:3 след обрати и три дузпи.

"Моряците" първи поведоха в резултата, но домакините реализираха пълен обрат, последваха два гола на варненци, за да се стигне до последното изравнително попадение на Арда, дошло след изпълнение на трета дузпа в мача.

Срещата започна равностойно. Двата състава не създадоха кой знае какви чисти положения. Секунди преди края на полувремето обаче, "моряците" успяха да поведат.

След опасна атака, топката достигна в наказателното поле до Атанас Илиев, който с гръб към вратата свали хубаво към Машадо, а той с премерен удар реализира за 0:1.

През втората част имаше истинска вихрушка от голове и обрати. В 52-ата минута Тунгара напредна опасно отдясно, премина няколко играчи на "моряците" и навлезе в наказателното поле, където Гарсия го фаулира. Кабаков бе категоричен в решението си - 11-метров наказателен удар за домакините. Зад бялата точка застана Радослав Цонев, който беше безкомпромисен за 1:1.

В 62-ата минута Лъчезар Котев напредна и намери отлично в наказателното поле Преслав Боруков, който мигновено стреля, пронизвайки мрежата на "моряците" за 2:1, правейки обрата пълен. Още в следващата ситуация резултатът стана 2:2. След изпълнение на пряк свободен удар, Машадо скочи най-високо и насочи с глава, за да изравни мигновено.

В 78-ата минута главният рефер бе привикан от ВАР- стаичката да прегледа ситуация в наказателното поле, при която Тунгара бе играл с ръка в наказателното поле. Рефер №1 на България не се поколеба и след като видя ситуацията, бързо отсъди дузпа. Зад бялата точка застана Атанас Илиев, който вкара за 3:2.

Само две минути по-късно Дробаров фаулира Боруков и Кабаков отсъди нова дузпа в мача. Зад бялата точка застана Тунгара, който реализира за крайното 3:3.

В следващия кръг кърджалии са гости на Берое, а Черно море приема Хебър. 

Топспорт

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини