От х:

Днес в x:

Познайник на полицията задигна пари от фризьорски салон в центъра на Хасково

Четирима души са арестувани за кражби в Хасковска област през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

26-годишен познайник на полицията е задържан за кражба в Хасково. Арестът му е станал след сигнал вчера сутринта от служителка на фризьорски салон. Тя съобщила, че в салона е проникнато след избутване на прозорец на помещението, намиращо се на улица „Преслав“ в центъра на областния град. По нейни данни са откраднати 570 лева. В хода на издирвателните действия, служителите са установили и задържали до 24 часа мъжа от областния град, който признал деянието си и върнал част от откраднатите пари.

„Компания“ в ареста на Районното управление в Хасково му е правил и 43-годишен жител на село Елена, заподозрян за кражба на автомобил. Собственикът му от селото е съобщил в полицейското управление, че липсва паркираният пред дома му Опел. Само за няколко часа е задържан съселянинът му за кражбата, а автомобилът е репатриран за оглед.

В Районното управление в Свиленград по горещи следи е арестуван любимчанин. Вчера той посетил игрална зала в родния си град, където бил и негов съгражданин на 29 г. Последният се жалвал, че установил липса на 250 лева от портфейла си, за което е задържан 51-годишен от града. След признания, върнал откраднатите пари с протокол.

Серията от задържани е завършила вчера с арест на 32-годишен в Харманли. В началото на месеца той разбил входната врата на къща на своя съгражданка, откъдето задигнал черна и бяла техника, 50 лева и други дребни вещи.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини